пʼятницю, 26 травня 2017 р.

Вийшло друге число журналу «UNITIME»



Глянцевий журнал «UNITIME» почали видавати у Тернополі на початку 2017 року за ініціативи студентів-медиків. Днями вийшов другий номер глянцю, який є спецвипуском і присвячений 60-річчю Тернопільського державного медичного університету. На сторінках зібрані найяскравіші події з життя університету, розповіді про найпотужніші студентські угрупування та органи самоврядування, інтерв’ю з цікавими викладачами та студентами, вражаючі новини та корисні поради, а також – захопливі розповіді про ректорів ТДМУ.


«Ми дуже любимо та поважаємо наш університет, саме тому вирішили приєднатися до масштабного святкування ювілею Тернопільського державного медичного університету та випустити спецвипуск глянцю, приурочений цій поважній даті. На сторінках зібраний багатогранний матеріал про найцікавіші та найяскравіші сторінки студентського життя ТДМУ,» - зізнаються керівники проекту.

Презентація журналу відбудеться на святковому концерті, присвяченому 60-літтю ТДМУ 26 травня на Театральному майдані. Організатори щиро запрошують усіх бажаючих відвідати захід.

А тих часом, команда журналу вже працює над формуванням третього номера глянцю.

Немає коментарів:

Дописати коментар