понеділок, 1 травня 2017 р.

Хто завадив О.Башті заповнити декларацію?

Завершилась друга хвиля е-декларування. Як стверджує Julia Kovalchuk  "Не подали декларації до НАЗК:
Тернопільська міська рада: Володимр Гринда (Батьківщина), Роман Ляхович (Народний контроль)
Тернопільська обласна радаОлександр Башта (Свобода), Наталія Масник (Самопоміч), Сергій Тарашевський (Радикальна партія Олега Ляшка)
Кременецька міська рада: Валентина Лахманюк, Олександр Сільвеструк (Народний контроль), Василь Скакальский (Патріот)
Чортківська міська рада: Сергій Буденькевич, Віталій Царик (Сила людей), Володимир Наконечний (Свобода).

І всі депутатати Бережанська міська рада подали декларації.
Депутати мали додатковий місяць на подачу декларації, сайт НАЗК працював нормально. Все ж цікаво, чому за понад 2 місяці, частина депутатів не спромоглась заповнити декларації?"
Так ось, Юлю! Я не скажу за всіх депутатів, але , судячи з постів у мородокнижці, найбільше перешкоджали заповнювати декларацію Олександру Башті. То йому декларацію заклеїть липецьким шоколадом Порошенко, то Садовий сміття насипе, то Іван Сороколіт відбере бланк, щоб збирати підписи на свою підтримку. Ну й про Саакашвілі не забудьмо. Бо заставив Олександра групу в мордокнижці шифрувати. Мені навіть трохи соромно, що я так само намагався відволікти Сашка запитаннями про порушення Статуту територіальної громади...

1 коментар:

  1. Pavlo Fedoryshyn Сороколіт і Ко лише виконавці. потрібно дивитись в корінь, тобто кому це вигідно. Насправді ланцюжок жахає. Ваня Сороколіт <-- політроект Сввкашвлі <-- Порошенко <-- ліпєцка фабрика <-- Кремль. Саме Кремль через гей-лоббі в Европі протягнув злочиненне е-декларування щоб знищити патріотів.
    ...Садовий представляє інтереси гей-лоббі. Сміттєва завіса лише для того, щоб відволікти народ від геноциду ВО свобода. От що дійсно поки незрозуміло так це роль Ротшильдів..

    ВідповістиВидалити