середу, 10 травня 2017 р.

Виборці підтримали депутата Турського

Виборці по округу №29 офіційно звернулися до міського голови Тернополя Сергія Надала та заявили про свою категоричну незгоду і про протест проти дій, які грубо порушують чинне законодавство і їх виборчі права.
Зокрема, йдеться про події під стінами міськради, що відбувалися 24 квітня.
- Ми, виборці Територіального виборчого округу №29 шляхом таємного голосування під час чергових місцевих виборів 25 жовтня 2015 року обрали Турського Ігоря Володимировича представником інтересів округу в Тернопільській міській раді на строк встановлений Конституцією України. Беручи до уваги події, які мали місце під стінами Тернопільської міської ради 24 квітня 2017 року, коли окрема політична сила чинила тиск, щоб  змусити нашого депутата скласти мандат, повідомляємо, що це напряму суперечить Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» і порушує процедуру його відкликання. Заявляємо свою категоричну незгоду і протест проти таких дій, які грубо порушують чинне законодавство і наші виборчі права.  Доводимо до вашого відома, що завдяки плідній співпраці активних  мешканців округу №29 і нашого депутата, вдалося реалізувати неймовірну кількість корисних ініціатив,- йдеться у зверненні.
Надалі, якщо закон продожать порушувати, виборці залишають за собою право колективного звернення у правоохоронні органи на місцях, які мають обов’язок стежити за дотриманням норм діючого законодавства для усуненння вищезгаданих порушень і в подальшому вимагаємо беззаперечного виконання Закону України «Про статус депутатів місцевих рад».
- Хочемо наголосити, що не партія обирала депутата, а виборці,- підсумували виборці.
Під зверненням підписалися майже 400 тернополян. Люди кажуть, що на цьому не зупиняться та всіма силами захищатимуть свого депутата.
Джерело: http://ternopoliany.te.ua/zhittya/20115-vybortsi-deputata-turskoho-zvernulysia-do-nadala-iz-ofitsiinym-zvernenniam-dokument

Немає коментарів:

Дописати коментар